Abyste se Vy a my tolik nenaběhali a ušetřili si čas, používáme cookies. Procházením po stránkách tohoto webu souhlasíte s použitím souborů cookie.   více informací

 

 

 

∗∗ Teď, když jsme se naučili létat  v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na Zemi jako lidé. ∗∗

George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/autori/george-bernard-shaw/
Teď když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na zemi jako lidé.“ — George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/temata/zeme/
Teď když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na zemi jako lidé.“ — George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/temata/zeme/
Teď když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na zemi jako lidé.“ — George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/temata/zeme/

George Bernard Shaw

 

 

 

 

Jak žít?

No přece nezávadně!

 

  • nezávadně pro sebe
  • nezávadně pro děti
  • nezávadně pro zaměstnance
  • nezávadně pro obdarované
  • nezávadně pro zvířecí miláčky
  • nezávadně pro naši Zemi

 

 

 

 

Doprava a platba

 

  • Poštovné ZDARMA od 1.500 Kč
  • Doprava od 59 Kč
  • Česká pošta, osobní odběr 
    Individuální cena za dopravu při objednávce více kusů u některých produktů
  • Bankovní převod, dobírka, hotově

Nezávadně.cz
Brno-venkov,
Česká republika
tel: +420 724 787 440
info(a)nezavadne.cz
Chcete s námi spolupracovat?
Pište na: obchod@nezavadne.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 185 Kč
dočasně vyprodáno
naše cena 180 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů