Abyste se Vy a my tolik nenaběhali a ušetřili si čas, používáme cookies. Procházením po stránkách tohoto webu souhlasíte s použitím souborů cookie.   více informací

 

Jak žít?

No přece nezávadně!

 

  • nezávadně pro sebe
  • nezávadně pro děti
  • nezávadně pro zaměstnance
  • nezávadně pro obdarované
  • nezávadně pro zvířecí miláčky
  • nezávadně pro naši Zemi

 

 

∗∗   Teď, když jsme se naučili létat  v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na Zemi jako lidé.   ∗∗

George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/autori/george-bernard-shaw/
Teď když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na zemi jako lidé.“ — George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/temata/zeme/
Teď když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na zemi jako lidé.“ — George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/temata/zeme/
Teď když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na zemi jako lidé.“ — George Bernard Shaw

Zdroj: https://citaty.net/temata/zeme/

George Bernard Shaw

 

 

 

Dopravné

Doprava od 59 Kč

Poštovné ZDARMA od 1.500 Kč!

 

Individuální cena za dopravu při objednávce více kusů u některých produktů

 

Způsob platby

Bankovní převod, dobírka, hotově

 

Způsob dopravy

Vlastní, naše, Česká pošta

Nezávadně.cz
Brno-venkov,
Česká republika
tel: +420 724 787 440
info(a)nezavadne.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 260 Kč
skladem
naše cena 95 Kč
skladem

 

Běžte správnou cestou také

s e-shopem  

 

www.biolevel.cz 

 

Je plný kvalitních zdravých potravin

a naplňuje myšlenku milých majitelů, aby každý měl možnost nakoupit si levné

a prověřené potraviny.

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Evě Pojerové, se sídlem Hostěnice 261, 664 04, IČ 05505275, zapsané v obchodním rejstříku vedeném: Městský úřad Šlapanice, č. j.: OŽÚ-ČJ/77264-16/SEH (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů